« Tillbaka till Nyheter

Vill du jobba som införandeprojektledare?

Karriär | Publiceringsdatum 8 dec 2019

Är du självgående och trivs med att arbeta självständigt, tycker om teknik och gillar kommunikation? Då skulle rollen som införandeprojektledare passa dig!

Softronic erbjuder idag tjänsten CM1, för att motverka penningtvätt. CM1 är marknadsledande i Norden och genom tjänstens transaktionsmonitorering och kontroller mot PEP och sanktionslistor garanteras ett företags efterlevnad av interna AML-policys och krav på rapportering. Vi drivs av att bidra till ett bättre samhälle genom att alla ska få tillgång till högklassig service genom våra tjänster, bl a CM1, inom digitalisering. ​Har du erfarenhet av kundkommunikation, ett intresse för teknik samt fokus på compliance och tycker om att ha kunden nära så är du välkommen till oss på Softronic.

Vad du kommer att göra hos oss

Som införandeprojektledare för CM1 kommer du att hjälpa nya och befintliga kunder till CM1 att implementera CM1. Du kommer arbeta självständigt och ha flera pågående implementeringar igång samtidigt. Vi tror att du gillar att arbeta på egen hand, har en hög servicegrad och är intresserad av teknik. Du kommer ingå i ett större produktutvecklingsteam som arbetar agilt och som ansvarar för den dagliga förvaltningen av tjänsten där även drift och vidareutveckling ingår. I teamet ingår roller som införandeprojektledare, förvaltningsledare, projektledare, utvecklare, arkitekter och verksamhetsspecialister.

Känner du igen dig?

Vi tror att du har en hög social förmåga och trivs i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. Du är relationsskapande och har förmåga att hantera snabbt uppkomna möjligheter och uppgifter utöver långsiktigt åtagande. Vidare har du helhetssyn och är van att arbeta nära kunden och hjälpa beställare i verksamheten. Vi ser gärna att du också gillar att utveckla din omgivning och att få dina kollegor att växa. Du kommer att ha kontakt med tjänstens kunder och IT-personal både internt och hos kund. Att du gillar kundkontakt och är bra på att vara rådgivande är en förutsättning för den vi söker efter.

Vi tror att:

 • Du har erfarenhet av kundkommunikation
 • Bekant med någon projektledarmetodik
 • Har erfarenhet av utvecklingsprojekt
 • Har förmågan att identifiera och ta vidare nya affärsmöjligheter
 • Kommunikativ förmåga och utrycker dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift

Vi tror också att du är erfaren inom flera av nedanstående områden:

 • AML (Anti Money Laundring)
 • Bank/finans eller försäkring
 • Har erfarenhet av att utifrån kundens önskemål konkretisera dessa till krav
 • Är van att leda diskussioner på både operativ och strategisk nivå
 • Har tekniska kunskaper
 • Microsoft Azure, Power BI, Office365, Sharepoint
 • XML
 • Produkter från Atlassian, exempelvis Confluence och Jira

Att jobba hos oss

Som person trivs du med att arbeta i team och är kommunikativ – vi arbetar nära våra kunder. Vi satsar på din kompetensutveckling, dels genom en personlig utvecklingsplan och dels genom de kompetensgrupper vi driver inom våra olika fokusområden. Vi vill att du ska tycka det är kul att gå till jobbet och vi erbjuder ett stort antal aktiviteter för att tilltala olika intressen. Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kolleger som kommer direkt från högskolan och kolleger med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Vi sitter i nya supermoderna lokaler i Hammarby sjöstad.

Ansök nu

Sänd in din ansökan till oss redan idag, vi kommer att göra vårt urval löpande.
Ansök på Linkedin eller genom vårt rekryteringssystem.

Kontakt

Kontakta Tommy Paanola på tommy.paanola@softronic.se eller på telefon 070-311 00 27 för mer information.

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.