Traineeprogram

Gate1 – Traineeprogram på Softronic

Februari 2017 startar en ny omgång av Gate1 – vårt traineeprogram för IT-konsulter. Programmet innebär förutom en anställning på Softronic, en utmärkt chans att snabbt få arbeta i riktiga uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Programmet kommer att vara inriktat på systemutveckling i Microsoft och Javamiljö samt testning. Utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic.

Till programmet är vi på jakt efter nyutexaminerade civilingenjörer eller systemvetare. Men inte vilka som helst, vi söker dig som vill göra en karriär och så småningom axla ansvaret som ledare i handling och tanke hos våra kunder och i våra åtaganden. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling och/eller testning (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter.

Traineeprogrammet är förlagt till Stockholm.

Känns det spännande?

Om du är nyfiken på konsultrollen och sugen på att ständigt sätta dig in i nya problemområden tycker vi att du ska ansöka. Ansökningsperioden startar i november 2016.

Läs mer om vårt traineeprogram Gate 1 på Softronic Karriär på Facebook

Film Så är det att vara trainee på Softronic