Lediga jobb

 • Är du en nyfiken .Net utvecklare som vill jobba med produktutveckling?

  Stockholm

  Softronic erbjuder idag tjänsten CM1, https://www.cm1.se, för att motverka penningtvätt. Med tjänstens transaktionsmonitorering och kontroller mot PEP och sanktionslistor garanteras ett företags efterlevnad av interna AML-policys och krav på rapportering till Finansinspektionen.

  Tjänsten är idag ledande inom sitt område i Sverige och nu behöver vi stärka upp teamet med ytterligare en .Net utvecklare. Kunder är idag mestadels finansiella aktörer så som banker och kapitalförvaltare men i och med ökade lagkrav så är det fler och fler branscher som systematiskt måste kontrollera sina pengatransaktioner.

  Vi befinner i oss i en spännande och expansiv fas där vi löpande ansluter nya kunder till tjänsten. Vi jobbar ständigt med att göra tjänsten ännu bättre både i dess grundfunktionalitet, men även med angränsande tilläggstjänster. Som en del i teamet så har man stora möjligheter att vara delaktighet i produktutvecklingen.

  Vem är du?

  • Du har minst 2 års erfarenhet av systemutveckling inom .Net, C# och SQL Server
  • Erfarenhet av integrationslösningar och helst processande av stora datamängder
  • Du gillar kundkontakt och att ta ansvar för att hjälpa andra utvecklare/tekniker att använda tjänster och system
  • Du har erfarenhet eller är intresserad av att genomföra förändringar i befintliga system och förvaltningar
  • Du tänker ofta på hur du skulle kunna förbättra befintliga rutiner och funktioner utifrån kundnytta och/eller förvaltningsbarhet

  Kanske har du jobbat i flera år som konsult och vill nu prova på att jobba med produktutveckling.

  Det är ett extra plus om du har erfarenhet inom några av följande områden

  • Microsoft Azure
  • MVC
  • WebAPI
  • AngularJS, RaectJS, TypeScript, JavaScript
  • BizTalk
  • Någon meddelandehanterar (MSMQ, Azure Service Bus etc)

  Vad du kommer att göra hos oss
  Som utvecklare inom tjänsten CM1 kommer du ingår i det team som ansvarar för drift, förvaltning och vidareutveckling av vår tjänst. Tillsammans med övriga teamet har du ansvar för den dagliga förvaltningen av tjänsten. Till din hjälp har du ett kompetent team med förvaltningsledare, projektledare, utvecklare och verksamhetsspecialister. Du kommer att ha kontakt med tjänstens kunder och IT-personal både internt och hos kund. Att du gillar detta och är bra på att vara rådgivande är en förutsättning för den vi söker efter.

  Vår tjänst CM1 samt vårt affärsområde Digitalization Partner har som strategi att hjälpa våra kunder att digitalisera sina kärnprocesser på rätt sätt så att det skapar mer tid, nytta och värde för dem och deras kunder. Vi rekommenderar helst lösningar som är molnbaserade.  Vi arbetar inom olika branscher såsom myndigheter, e-hälsa, bank & finans m.fl.

  Vad vi erbjuder dig
  Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kolleger som kommer direkt från högskolan och kolleger med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Vid årsskiftet flyttade vi in i nya moderna lokaler i Hammarby sjöstad (Hammarby Kaj 10A).

  Ansök nu
  Sänd in din ansökan till oss redan idag, vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar nya kolleger.

  För mer information kontakta Theres Hesselgren Zaar, thz@softronic.se alt 0708-813073 . Du kan även gå in på www.softronic.se eller www.cm1.se.

  Vi har valt att samarbeta med Modis i våra rekryteringar och betackar oss alla erbjudanden om tjänster gällande denna rekrytering.

  Vi ser fram emot din ansökan!