« Tillbaka till Nyheter

CM1 söker en eller flera .NET utvecklare som vill hjälpa till att göra skillnad

Karriär | Publiceringsdatum 10 feb 2021

Softronic erbjuder idag tjänsten CM1 för att motverka penningtvätt. CM1 är marknadsledande i Norden och genom tjänstens transaktionsmonitorering och kontroller mot PEP och sanktionslistor garanteras ett företags efterlevnad av interna AML-policys och krav på rapportering.

 

Ansök här!

Tjänsten CM1 och vårt affärsområde Digitalization Partner verkar för GoodTech och tycker det är viktigt att varje dag vara en del av FN’s 17 globala mål för hållbar utveckling och sätta kunden i centrum. För att kunna fortsätta göra skillnad behöver vi växa och bli flera och söker därför dig med några års erfarenhet av .NET.

Det du får av oss är att vara en del i ett agilt produktutvecklingsteam där du har kollegorna och kunderna nära. Parallellt med vidareutveckling och drift av tjänsten ser vi till att varje dag hjälpa våra kunder med deras specifika frågeställningar om tjänsten. Teamet består av flera olika roller så som utvecklare, arkitekter, projektledare, testare och verksamhetsspecialister. Inom CM1 kommer du ha möjlighet att växa och vi tillsammans ser till att det är roligt att gå till jobbet. Du kommer att få prova på utveckling i produktens olika delar och påverka din egen utvecklingsriktning. Arbetet är både självständigt och i grupp.

För att vara en del i CM1 tror vi att du trivs i gränslandet kund/lösning/teknik/verksamhet. Vi ser gärna att du också gillar att utveckla din omgivning och att få dina kollegor att växa. Av CM1 får du prestigelösa kollegor som alla hjälps åt att skapa ett framgångsrikt produktteam. Du kommer få vara med och säkerställa att CM1 uppdateras och kontinuerligt vidareutvecklas. Vi vill gärna utmana oss i ny teknik och tittar just nu närmare på AI. Tjänsten är certifierad enligt ISO 27001 vilket både ställer krav och ger förutsättningar för att bedriva produktutveckling säkert och med hög kvalitet.
Softronic har kollektivavtal, friskvård och vi erbjuder frivilliga aktiviteter i form av kompetensforum, afterwork, biokvällar mm.

Vi tror att:

– Du har Högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom system- och datavetenskap
– Du har några års erfarenhet av utveckling inom .NET
– Kommunikativ förmåga och utrycker dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift

CM1 bygger på en Microsoft plattform

– Microsoft .NET Framework
– Relationsdatabaser/ SQL Server
– Web services / Windows Communication Foundation (WCF)
– .NET MVC
– BizTalk
– API:er
– Meddelandehanterare MSMQ, Azure Service Bus
– Integrationer av olika typer
– Microsoft Visual Studio
– Team Foundation Server
– Molntjänster ex Azure
Detta är alla delar av CM1 och vi tror att du har erfarenhet av några av dessa.

Låter detta som ett team för dig?

Om ja, sänd in din ansökan till oss redan idag, vi kommer att göra vårt urval löpande.

Kontakta Development Manager Sandra Madstedt på sandra.madstedt@softronic.se eller på telefon 070-881 31 53 för mer information. Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.

Ansök här!